FEESTELIJKE ARRANGEMENTEN

BIJ TANTE TOOS

Naast mijn restaurant staat ons koetshuis. Dit gebouw biedt vele mogelijkheden en wordt gebruikt voor verjaardagsfeestjes, bruiloften en partijen. Er is een bar aanwezig en het koetshuis biedt ruimte aan 100 personen zittend afhankelijk van de opstelling. Er is een basis muziekinstallatie aanwezig en een springkussen. Er kunnen diverse activiteiten worden georganiseerd zoals een DJ, en voor de kleinere gasten een goochelaar, schminken en dergelijke. Vanzelfsprekend staat de keuken ook tot uw beschikking. Feestelijke arrangementen spreken wij graag persoonlijk met u door, waarna wij een passend voorstel kunnen maken.
© Restaurant Tante Toos 2019

Ons koetshuis is geschikt

voor 150 personen

In een handomdraai kan ons koetshuis worden omgetoverd in diverse opstellingen.
KINDVRIENDELIJK HOUTSKOOLGRILL RESTAURANT
Tante Toos

VERJAARDAGEN

Het    koetshuis    van    Tante    Toos    is    een mooie   locatie   om   een   verjaardagsfeestje te   vieren.   Het   heeft   een   eigen   bar   en   kan voor    kleine    groepen    en    grote    groepen gebruikt      worden.      Groepen      tot      100 personen      zittend      en      150      personen staand       kunnen       kiezen       voor       dit koetshuis.   Het   koetshuis   is   eenvoudig   te verkleinen     met     een     flexibele     wand. Natuurlijk    is    de    boerderij    hiervoor    ook beschikbaar.       Graag       bespreken       we persoonlijk met u alle mogelijkheden.

BRUILOFTEN

Een       prachtige       locatie       voor       een trouwplechtigheid,     een     receptie,     een diner,     een     bruiloftsfeest     of     de     hele gebeurtenis.    Tante    Toos    is    een    unieke locatie    voor    uw    ceremonie.    Met    haar prachtige   royale   terras,   het   uitgebreide restaurant,    het    koetshuis,    de    speeltuin en   het   grote   aantal   parkeerplaatsen   op eigen   terrein   is   dit   een   heerlijke   plek   om in   het   groen   de   mooiste   dag   te   beleven. In   een   persoonlijk   gesprek   presenteren wij u graag alle opties.  
FEESTEN EN PARTIJEN Voor een vrijgezellenfeest, een jubileum of reunie is het koetshuis van Tante Toos de ideale locatie. Heerlijk borrelen of de voetjes van de vloer op muziek van een DJ? Het koetshuis is eenvoudig in te richten en af te stemmen op de gewenste sfeer. Vrijblijvend bezichtigen en bespreken wat er mogelijk is, is altijd mogelijk.