FEESTELIJKE ARRANGEMENTEN

BIJ TANTE TOOS

Naast mijn restaurant staat ons koetshuis. Dit gebouw biedt vele mogelijkheden en wordt gebruikt voor verjaardagsfeestjes, bruiloften en partijen. Er is een bar aanwezig en het koetshuis biedt ruimte aan 100 personen zittend afhankelijk van de opstelling. Er is een basis muziekinstallatie aanwezig en een springkussen. Er kunnen diverse activiteiten worden georganiseerd zoals een DJ, en voor de kleinere gasten een goochelaar, schminken en dergelijke. Vanzelfsprekend staat de keuken ook tot uw beschikking. Feestelijke arrangementen spreken wij graag persoonlijk met u door, waarna wij een passend voorstel kunnen maken.
© Restaurant Tante Toos 2019

Ons koetshuis is geschikt

voor 150 personen

In een handomdraai kan ons koetshuis worden omgetoverd in diverse opstellingen.
KINDVRIENDELIJK HOUTSKOOLGRILL RESTAURANT
Tante Toos

VERJAARDAGEN

Het koetshuis van Tante Toos is een mooie locatie om een verjaardagsfeestje te vieren. Het heeft een eigen bar en kan voor kleine groepen en grote groepen gebruikt worden. Groepen tot 100 personen zittend en 150 personen staand kunnen kiezen voor dit koetshuis. Het koetshuis is eenvoudig te verkleinen met een flexibele wand. Natuurlijk is de boerderij hiervoor ook beschikbaar. Graag bespreken we persoonlijk met u alle mogelijkheden.

BRUILOFTEN

Een prachtige locatie voor een trouwplechtigheid, een receptie, een diner, een bruiloftsfeest of de hele gebeurtenis. Tante Toos is een unieke locatie voor uw ceremonie. Met haar prachtige royale terras, het uitgebreide restaurant, het koetshuis, de speeltuin en het grote aantal parkeerplaatsen op eigen terrein is dit een heerlijke plek om in het groen de mooiste dag te beleven. In een persoonlijk gesprek presenteren wij u graag alle opties.
FEESTEN EN PARTIJEN Voor een vrijgezellenfeest, een jubileum of reunie is het koetshuis van Tante Toos de ideale locatie. Heerlijk borrelen of de voetjes van de vloer op muziek van een DJ? Het koetshuis is eenvoudig in te richten en af te stemmen op de gewenste sfeer. Vrijblijvend bezichtigen en bespreken wat er mogelijk is, is altijd mogelijk.